PutsBi AB

Vi är ett familjeföretag i Stockholms område med flera års erfarenhet i städbranschen. PutsBi AB startades 2010, och har för avsikt att växa sakta och säkert genom att leverera städtjänster av god kvalitét till nöjda kunder. Genom at hjälpa dig med städning frigör vi tid som du kan ägna åt det som är viktigt för dig. Vi vänder oss främst till privatpersoner och medelstora företag.

Våra tjänster inkluderar olika former av städhjälp, till exempel fönsterputs, flyttstädning, visningsstädning, kontorsstädning, hemstädning, trappstädning och golvvård.

 PutsBi AB ställer vi kundens behov i centrum genom att måna om renlighet, miljötänkande, säkerhet och service.

Alla våra städbin är fullt försäkrade med Folksams ansvarsförsäkring och har tystnadsplikt. Vi innehar F-skattsedel och våra tjänster berättigar till RUT-avdrag.

Vårt motto är att vi anpassar oss till kundens behov och önskemål utan att det för den delen behöver kosta extra.

Mer tid till annat!

Mer tid till annat!

Vill du uppleva den behagliga känsla av ett rent och fint hem? Våra städbi sköter din städning och du får mer tid över till roligare och trevligare saker. 

Kundsäkerhet

Kundsäkerhet

Mer trygghet ger större kundglädje. Därför ställer vi höga krav på våra anställda och tror att ni som kund anser det är viktigt.

Miljö & Kvalitet

Miljö & Kvalitet

Vi bryr oss om miljön. Vår miljöpolicy och miljöarbetet grundar sig på att inte enbart uppfylla myndigheternas krav utan gå ett steg längre.

Skattereduktion

Skattereduktion

Du har väl inte glömde om 50% skattereduktion. Köper du hushållstjänster hos PutsBi AB får du 50% skattereduktion på arbetskostnaderna.