Project Description

Låt solen skina in!

Räkna och skicka förfråga

Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. PutsBi AB fixar fönsterputsning med ett skinande resultat. Du som kund ska ha alltid den bästa utsikten.
Vårt mål är att göra dig som kund nöjd och vi respekterar att din tid är viktig. Därför strävar vi alltid efter att vara noggranna, trevliga och punktliga.

Vid regn kommer vi utföra fönsterputs enligt överenskommelse om dina fönster öppnas inåt. Om dina fönster däremot öppnas utåt eller du har takfönster, ber vi dig att kontakta oss så snart som möjligt för att boka en ny tid för fönsterputsning.

Priset för fönsterputs är beroende av en rad olika faktorer, till exempel om du har:

  • lägenhet eller villa
  • fönster som avviker från standard
  • spröjsade fönster
  • överfönster
  • stora rutor
  • treglasrutor och takhöjd

Även antalet fönster kan påverka priset. Om du vill veta exakt vad fönsterputs kostar för just din lägenhet kan du gå till Räkna och Boka där du fyller i vilka slags fönster din bostad har.

Om du inte har hittat just de fönster din bostad har eller har andra funderingar ber vi dig att antingen beskriva det i fältet Övrig Information vid beställning eller kontakta oss på telefon 08 500 213 21 eller maila till info@putsbi.se

Fönsterputs

Allmänna villkor

Kunden bör informera om befintliga skador och hinder innan fönsterputsning påbörjas. Exempelvis: repor och sprickor på glas, fönster som är behäftade med fel avseende gångjärn, låsvred, trasiga persienner med mera.

Fönster skall vara åtkomliga. Tänk på att ta ner gardiner, blommor och annat föremål som kan hindra fönsterputsningen.

Observera att borttagning av färg, tvätt av fönsterkarmar, fönsternisch och fönsterbleck ej ingår i ordinarie fönsterputsning men går bra att lägga till vid beställning.

Minsta debiterat belopp vid beställning av fönsterputs uppgår till 320 kr. Rabatt utgår vid beställningar på över 800 kr. Rabatten syns vid slutet av bokningen.

Fönsterputsmaterial

Vi tar med oss allt som behövs för fönsterputsningen. Vid behov av stege kan den beställas mot ett extra tillägg på 180 kr. Vi är tacksamma om ni upplyser oss om detta vid bokningen.

Nöjda kunder

PutsBi AB kvalitetsgarantin innebär att vi alltid arbetar mot att våra kunder ska vara nöjda. Eventuella påpekande åtgärdas av oss direkt på plats. Vi är tacksamma om du som kund har möjligheten att besiktiga utfört arbete innan vi lämnar er bostad.

Avbokning

Avbokning ska göras minst 48 timmar innan städtillfället. I annat fall debiteras 50% av priset.

Avbokning sker via telefon på 08 500 213 31 (ej röstmeddelande) eller mail info@putsbi.se måndag-fredag mellan kl. 08.00-17.00. På helger och röda dagar har kontoret stängt och kan därmed tyvärr ej hantera dina avbokning förrän nästa arbetsdag.

Betalning

Betalning sker i efterskott. Betalningsvillkor är 10 dagar från fakturadatum. Betalning kan ske antingen via pappersfaktura eller e-faktura. E-faktura är avgiftsfri, för pappersfaktura tillkommer faktureringsavgift på 30 kr.

RUT-avdrag

Fönsterputs ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt till företaget. Om ansökan om skattereduktion avslås av Skatteverket ska totala belopp betalas in av dig som köpare.

Har du inte hittat svar på dina frågor om fönsterputsning i Stockholm här på hemsidan eller undrar mer kontakta oss gärna på telefon 08-500 213 21 eller mejla info@putsbi.se

Du kan även se om du hittar svaren på dina frågor under Vanliga Frågor